XENIA Watercolor matrica

Fedezd fel a stílus és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát a boritékzáró és köszönetajándék matricáinkkal!

A könnyen felhelyezhető matricák gyors és hatékony megoldást nyújtanak a meghívó borítékok zárására, vagy a köszönetajándékok személyesebbé tételéhez. Akár a sütis dobozokat is egyedivé tudjátok varázsolni, de bármilyen más célra is felhasználhatjátok az esküvőn!

 

Minden matricára ugyan az a grafika kerül, de lehetőség van egyedi neveket, szövegeket is tenni az egyes matricákra. Ezzel a személyre szabható elemmel még egyedibbé tehetitek az esküvői kiegészítőiteket. Ennek egyszeri 1990 Ft-os szerkesztési díja van (több ív matrica rendelése esetén egyszer kell fizetni. Ha ezt az opciót szeretnéd, akkor pipáld ki az egyedi tervezés lehetőséget!) 

Ide írhatod a neveteket (+dátumot), vagy egyéb szöveget amit a matricára szeretnétek. Kérlek vedd figyelembe, hogy mekkora terjedelmű szöveg fér el a matricán!

1 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
1 990 Ft/db
3+  db
-160 Ft/db
1 830 Ft/db
5+  db
-292 Ft/db
1 698 Ft/db
10+  db
-491 Ft/db
1 499 Ft/db
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Fontos információk

Egyedi tervezés:

Kérlek a szövegeket magyar ékezetes formában add meg, valamint ne használj csupa nagybetűs formátumot. Nem korrektúrázzuk az átküldött szöveges tartalmat, így ha hibásan küldöd át, akkor sajnos így kerül nyomtatásba, vagy a nagybetűkkel írt és/vagy ékezetek nélkül megadott, helyeírási hibás szövegek átszerkesztése, további többletköltségekkel járhat. Erre kérünk fokozottan figyelj!